Contactpagina

Onderwerp van uw vraagWat te doen
Bij het Grand Cafe een tafel reserveren, een avond reserveren voor een groep of een ligplaats reserveren als passant.Stuur een Whatsappje naar 06 51 59 77 16. Tijdens openingsuren kunt u ook bellen naar 06 51 59 77 16. De openingstijden vindt u hier.
Aanvraag voor een vaste ligplaats in onze zomerhaven.Er is een wachtlijst voor alle maten schepen. In het begin van het jaar kunnen we pas bepalen of er voor u een ligplaats beschikbaar is. Het heeft niet veel zin vóór die tijd te informeren naar de beschikbaarheid van ligplaatsen. Het beste kunt u het Aanvraagformulier invullen om op de wachtlijst te komen.
Een inhoudelijke vraag over een vaste ligplaats in onze zomerhaven.Informatie vindt u op de pagina Voor nieuwe leden. Heeft u vragen gebruik het Contactformulier.
Aanvraag voor een plek in de winterberging.Er is een wachtlijst voor alle maten schepen. Aan het eind van het vaarseizoen kunnen we pas bepalen of er voor u een plaats in de winterberging beschikbaar is. Het heeft niet veel zin vóór die tijd te informeren naar de beschikbaarheid van plaatsen in de winterberging. Het beste kunt u het Aanvraagformulier invullen om op de wachtlijst te komen.
Een inhoudelijke vraag over een plek in de winterberging in onze haven.Informatie vindt u op de pagina's Voor huidige leden en Overwinteren. Heeft u vragen gebruik het Contactformulier.
Een wijziging doorgeven, bijvoorbeeld op een reeds ingediend aanvraagformulier.Stuur niet opnieuw een gewijzigde aanvraag in, maar meld de wijziging via het Contactformulier.
Aanmelden voor het Jeugdzeilen, of een inhoudelijke vraag over het Jeugdzeilen of over zeillessen.Informatie vindt U op de pagina Jeugdzeilen. Aanmelden kan via het Aanvraagformulier. Heeft u vragen mail dan naar jeugdzeilen@jachthavendeventer.nl.
Een functionaris in onze organisatie zoeken.Kijk op de pagina Organisatie.
Alle overige vragen.Gebruik het Contactformulier.