Aanmelden

Hoogseizoen

In het hoogseizoen is de Havenmeester overdag beschikbaar. Veelal ziet de Havenmeester u al aan komen varen en dirigeert u naar een beschikbare box, en helpt u afmeren. Zo niet, dan meert u af aan de meldsteiger en meldt u zich bij het havenkantoor (boven Grand Café Bass), om in overleg met de Havenmeester een plek te vinden.

U kunt ook bellen of WhatsApp:  06 – 51 59 77 16

Of Email:  havenmeester@jachthavendeventer.nl

Registeren en Betalen kan via de QR-code naast deur clubschip

Of  bij de havenmeester (betalen alleen PIN): het liefst tussen 15:00 en 16:00 uur!

Voor- en Naseizoen

In het voor- en naseizoen is de Havenmeester niet continu beschikbaar.

Aanmelden via https://www.i-marina.eu/jachthaven/deventer

U betaald bij de reservering via deze site.

Of u meert af aan de meldsteiger en meldt zich bij het Clubgebouw. Daar wordt u een box toegewezen, óf er staan bij de ingang aanwijzingen om zelf een box te vinden (groene en rode labels). Tevens staan er aanwijzingen om welke tijd u zich bij de Havenmeester kunt melden om te registreren en te betalen. Blijf niet liggen aan de aanmeldsteiger!

Buiten Seizoen

Buiten het seizoen bent u van harte welkom. U kiest zelf een box waar uw schip in past en die een groen label heeft: zie Havenindeling. Bij de ingang van het Clubgebouw staan aanwijzingen om welke tijd u zich bij de Havenmeester kunt melden om te registreren en te betalen. Om de haven in en uit te kunnen belt u de Havenmeester  die de codes van de ingang zal doorgeven. Buiten het seizoen zijn er beperkingen ten aanzien van onze services. Zo is er geen water op de steiger beschikbaar en is van het sanitair één toilet beschikbaar.