Contact

Onderwerp van uw vraagWat te doen
Ligplaats reserveren als passant.Bellen of Whatsappje naar 06 - 51 59 77 16
Bij Windkracht 7 een tafel reserveren.Bellen of Whatsappje naar 0570 - 58 10 58
Aanvraag voor een vaste ligplaats in onze zomerhaven.Er is een wachtlijst voor alle maten schepen. In het begin van het jaar kunnen we pas bepalen of er voor u een ligplaats beschikbaar is. Het heeft geen zin vóór die tijd te informeren naar de beschikbaarheid van ligplaatsen. Het beste kunt u het Aanvraagformulier invullen om op de wachtlijst te komen.
Een inhoudelijke vraag over een vaste ligplaats in onze zomerhaven.Informatie vindt u op de pagina Voor nieuwe leden. Heeft u vragen gebruik dit formulier.
Aanvraag voor een plek in de winterberging.Er is een wachtlijst voor alle maten schepen. Aan het eind van het vaarseizoen kunnen we pas bepalen of er voor u een plaats in de winterberging beschikbaar is. Het heeft geen zin vóór die tijd te informeren naar de beschikbaarheid van plaatsen in de winterberging. Als u lid bent is het beste het Aanvraagformulier in te vullen om op de wachtlijst te komen.
Een inhoudelijke vraag over een plek in de winterberging in onze haven.Informatie vindt u op de pagina Overwinteren. Heeft u vragen gebruik dit formulier.
Een wijziging doorgeven of uw lidmaatschap opzeggen.Gebruik het Wijzigings- en Opzeggingsformulier.
Een wijziging doorgeven op een reeds ingediend aanvraagformulier.Stuur niet opnieuw een gewijzigde aanvraag in, maar meld de wijziging via dit formulier.
Aanmelden voor het Jeugdzeilen, of een inhoudelijke vraag over het Jeugdzeilen of over zeillessen.Informatie vindt U op de pagina Jeugdzeilen. Aanmelden kan via het Aanvraagformulier. Heeft u vragen mail dan naar jeugdzeilen(at)jachthavendeventer.nl.
Een functionaris in onze organisatie zoeken.Kijk op de pagina Organisatie.