Nieuws

Hanze Havendag op 27 mei 2023:
Trailerhelling is op 27 mei beperkt geopend.

Beste hellinggebruikers,

In verband met de diverse nautische activiteiten op de speciale Havendag op 27 mei tussen 10:00-17:00 uur in de Jachthaven, is de helling tot 9.30 uur te gebruiken. Daarna is de helling dicht tot 17.30 uur, dit om veiligheidsredenen.

Dank voor uw begrip.
Even voorstellen:
De havenmeesters van Jachthaven Deventer

Deventer mei 2023- In onze mooie gastvrije haven heet het team van havenmeesters onder leiding van Huub en Wilma jullie tijdens het vaarseizoen van harte welkom. Op de foto van links naar rechts: Wilma, Max, Huub en Wil (Marieke was helaas bij het maken van deze foto verhinderd).

Wilma en Huub wonen op hun ark 'de Avontuur' direct naast het havenkantoor. De kans is groot dat je ze op de steigers of in het havenkantoor persoonlijk aantreft; bij afwezigheid helpt één van de hulphavenmeesters je graag... bijvoorbeeld met het aanleggen, het toewijzen van een ligplaats, het innen van de liggelden en ze maken je ook graag wegwijs als het gaat om boodschappen, brandstof of een bezoekje aan Deventer.

Zeilles in Deventer
Wil jij leren zeilen? Of ken je iemand die dat zou willen leren? Goed nieuws! Bij ZMvD in Deventer hebben we nog plek voor beginnende zeilers van ca. 10-14 jaar voor de zomerlessen. Deze beginnen op zondag 14 mei a.s.
Je krijgt les in een Pico, een 1- of 2 mans boot die voldoende stabiel is om te leren zeilen en die zeker ook met wat hardere wind uitdaging biedt voor meer ervaren zeilers. Als je de basis onder de knie hebt, kun je doorstromen naar de Splash, Laser of Bahia.
Interesse? Laat het ons weten via zeilen@jachthavendeventer.nl . We nemen dan contact met je op.
Oh ja...als je je nu aanmeldt, is de eerste les gratis en vrijblijvend!
Hanze Haven Dag op 27 mei 2023 in Jachthaven Deventer
Deze speciale nautische Hanze Haven Dag 2023 zal plaats gaan vinden op 27 mei a.s. van 10.00 -17.00 uur. Op deze dag worden tal van activiteiten in de Jachthaven georganiseerd en presenteren diverse verenigingen hun activiteiten aan het publiek.
Alvast een tipje van de sluier: kom kijken naar spectaculaire shows van het Flyboard Team Nederland; kom mee varen met de diverse rondvaartboten in de haven. Doe mee aan een roeiclinic van Roeivereniging Daventria. Of probeer een keer te suppen, op een van de megasups.

Wil je alles weten over elektrisch varen?
Tijdens de #hanzehavendag op 27 mei a.s. in de Jachthaven van Deventer krijg je antwoord op al je vragen.
Fabrikant Propel is op deze dag aanwezig met de Propel S1 10kw buitenboord. Propel streeft er naar om elektrisch varen betaalbaar en toegankelijk te maken voor een groot publiek. Om zo een uitstootvrije en schone mobiliteit op waterwegen in een stroomversnelling te brengen.
De nieuwste motoren staan uitgestald op 27 mei, en... je kunt een gratis proefvaart maken. Hoe leuk is dat!
Kom je ook proefvaren?
Toegang is gratis.

Klik hier voor het programma