Nieuws

Inmiddels hebben wij een nieuwe penningmeester gevonden!
Wij verwelkomen David Muntinga als nieuwe penningmeester van de ZMVD.

Penningmeester gezocht!

Heb jij affiniteit met varen en heb je interesse om de financiële koers van onze zeil- en motorboot vereniging te leiden?

Wij zijn op zoek naar een geschikte opvolger voor onze penningmeester. Als lid van onze vereniging kun je je kandidaat stellen voor deze belangrijke rol. Het is een kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging.

De penningmeester is verantwoordelijk voor het beheren van de financiën, het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen, het innen van contributies en het doen van betalingen namens de vereniging. Het is een functie die nauw samenwerkt met andere bestuursleden om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt binnen de organisatie.

We zoeken iemand met goede analytische vaardigheden, oog voor detail en affiniteit met cijfers. Ervaring in financieel management is een pluspunt, maar geen vereiste. Wat wel belangrijk is, is betrokkenheid bij de vereniging en bereidheid om tijd en energie te investeren in deze rol.Aanmeldingen en proces:

Heb je belangstelling om penningmeester te worden, neem dan s.v.p. contact op met Rob Albers of Antoinette Langenberg.

Goed om te melden, dat de penningmeester ondersteund zal worden door een vrijwilligster (lid ZMVD) alsook een administratiekantoor, waar veel kennis en ervaring aanwezig is.
De beoogde kandidaat wordt wegwijs gemaakt en krijgt een goede overdracht.

Bij belangstelling mail naar secretaris@jachthavendeventer.nl


Namens het bestuur en alle commissies, hartelijke groet.
Deze lezing is tot nader order uitgesteld

Uitnodiging lezing varen doe je samen 24 april
Zeilles in Deventer
Wil jij leren zeilen? Of ken je iemand die dat zou willen leren? Goed nieuws! Bij ZMvD in Deventer hebben we nog plek voor beginnende zeilers van ca. 10-14 jaar voor de zomerlessen. Deze beginnen op zondag 14 mei a.s.
Je krijgt les in een Pico, een 1- of 2 mans boot die voldoende stabiel is om te leren zeilen en die zeker ook met wat hardere wind uitdaging biedt voor meer ervaren zeilers. Als je de basis onder de knie hebt, kun je doorstromen naar de Splash, Laser of Bahia.
Interesse? Laat het ons weten via zeilen@jachthavendeventer.nl . We nemen dan contact met je op.
Oh ja...als je je nu aanmeldt, is de eerste les gratis en vrijblijvend!