Passanten

Informatie
Het havengeld kan men alleen door pinnen betalen.
Aanmelden

Afval wegbrengen

Blauwe Bord (IJssel)

Bouwmarkt

Brandstof

Busverbinding

Centrum Deventer

Evacuatieplan

Fietsen lenen

Havenindeling

Havenregels (kort)

Honden aan boord

Grand Cafe Windkracht 7

Prijzen Passanten

Reserveren

Supermarkten

Taxi

Vuilwater en Bilgewater

Wassen en drogen

Watersportwinkel

Passanten zijn van harte welkom in onze Deventer verenigingshaven! We houden minstens 30 plaatsen voor u vrij: boxen van 6 meter tot 17 meter en enkele kopsteigers voor grotere schepen.

In de Havenonderzoeken van Motorboot en in de verkiezing ‘Leukste Jachthaven voor Honden’ door Hondenaanboord.nl eindigen we telkens bij de beste jachthavens.

Zeil- en Motorbootvereniging Deventer is een watersportvereniging met 75 jaar ervaring in het beheren van een jachthaven. In 2015 is de laatste hand gelegd aan onze nieuwe jachthaven en wij bieden u – naast gastvrijheid – alle moderne faciliteiten. U kunt bij ons veilig afmeren: de toegang is elektronisch geregeld en onze camera’s houden een oogje op de steigers.

Het centrum van de Hanzestad Deventer is door de eeuwen heen volledig intact gebleven. Vanuit onze jachthaven bereikt u het authentieke centrum te voet, met de bus, met onze fietsen. Het centrum biedt verkeersvrije, gezellige winkelstraten, diverse cultuurplekken en een variëteit aan terrassen en restaurants.

Per nacht betaalt u € 2,25 per meter liggeld, dat is inclusief drinkwater, stroom, douchen en wifi. Daarnaast vraagt de gemeente u per nacht € 0,54 per persoon toeristenbelasting af te dragen. Als u langer blijft en/of met meer schepen komt doen wij graag iets van de prijs af: kijk rechts bij ‘Prijzen Passanten’.

U kunt het hele jaar bij ons terecht voor een overnachting. Van 1 mei tot 1 september zijn we volledig geopend. In de maanden april en september gelden er aangepaste openingstijden van ons havenkantoor.

We ontmoeten u graag in onze verenigingshaven!