Trailerhelling

Onze jachthaven is in 2015 volledig vernieuwd, inclusief de trailerhelling. De huidige trailerhelling is breed en voorzien van een lange tuigsteiger. In 2022 is de helling verlengt, zodat bij laag water nog steeds gebruik kan worden gemaakt van de helling.

Als u een paar keer per jaar de trailerhelling wilt gebruiken dan betaalt u het best per keer: voor € 15,00 is uw schip in én uit het water en parkeert u de auto én trailer achter het hek van de jachthaven, op de parkeerstrook links met de trailer naast uw auto (niet op het asfalt voor de helling !).

Er is een QR code op het hek aanwezig, welke u kunt scannen. U krijgt een betaling verzoek, waarna u de code van het hek krijgt.

Of stuur voor u gebruik wilt maken eerst de havenmeester een whatsapp bericht op nummer 06-51597716 voordat u komt. U krijgt een betaal verzoek per whatsapp en na betaling ontvangt u de toegangscode van het slot  de slagboom. Let op in de Whatsapp krijgt u bij wijzing steeds de nieuwe code.

Wilt U vaker met uw schip het water in dan kiest u voor een seizoensabonnement van € 125,00.

Seizoenen lopen van 1 april tot 1 nov (zomerseizoen) en van 1 nov tot 1 april (winterseizoen)

Ook hier: Meld u aan via een Whatsapp bericht. U krijgt een betaal verzoek per whatsapp en na betaling ontvangt u de toegangscode van het slot  de slagboom. Let op in de Whatsapp krijgt u bij wijzing steeds de nieuwe code.

Bij betaling krijgt u een folder per Whatsapp met regels voor het gebruik van de trailerhelling.

Extra aandacht vragen wij voor:

  • Het af- en aanvaren in de havenkom : dan vaart u langzaam: 5 km/h! Als u te snel vaart spreken we u daarop aan. Gas geven kunt u op de IJssel.
  • Het picknicken en/of BBQ-en: dat doet u niet op de tuigsteiger. Iets verderop is een openbare recreatiesteiger, en er zijn overal strandjes beschikbaar.
  • Uw kinderen in uw snelle dinghy laten varen: u kunt van mening zijn dat het ze het best aankunnen: de wet denkt daar anders over.
  • Let wel; we liggen aan een rivier die extreem hoog en laag water kent. M.a.w. niet in alle gevallen kunt u gebruik maken van de helling.

Bij aankomst meldt u zich bij het Havenkantoor, in een periode met beperkte openingstijden meldt u zich per telefoon bij de Havenmeester.